Предлагаме Ви декоративни отливки и изделия от бетон за естетически завършен вид на градини, екстериор и интериор.

Работим в тази сфера повече от 20 години, това ни дава опита и знанията да Ви предложим качество на разумна цена.

Всички матрици са изработени прецизно от нас, което гарантира отлично качество на отливките. Част от моделите ни са авторски.

При нас можете да намерите разнообразна гама от статуетки, статуи, шадравани, колони, облицовъчни плочи, корнизи и розетки, фризове, пана, балюстри, декоративни детайли за парапети, градински фигури, кашпи.

Работим само с висококачествени материали – цимент/мраморен прах или гипс, гарантиращи здравината и дълготрайността на нашите продукти.

ПРОИЗВОДСТВЕНИ ЦЕНИ!

6 thoughts on “За нас

 1. Здравейте, продавате ли продуктите си в София и къде? Ако не – с куриер ли доставяте до София и каква е цената на доставката? харесват ми някои от кашпите. Бих закупила 3 или 5 броя и един фонтан. Благодаря!

 2. Здравейте !
  Интересува ме стенната чешма „03-момиче с делва“ .Какво е теглото ,както и възможна ли е доставка с наложен платеж чрез куриер до гр.Добрич ?
  Приятен ден !
  Цвета

 3. Здравейте,
  Как може да получа градинска чешма, която вие произвеждате?
  Благодаря

 4. Здравейте,
  продуктите изпращаме с куриер – еконт. Използваме 10% отстъпка от цената на доставката. Можете да се свържете с нас на тел. 0894618162 или 0894618177.
  Поздрави!

 5. Здравейте,
  Стенната чешма е с тегло 92 кг, доставката с еконт до офис е на цена 43лв.
  Поздрави!

 6. Здравейте,
  извиняваме се за закъснелия отговор, но имахме проблем с четенето на съобщения.
  Продуктите си предлагаме директно, без посредници които ги оскъпяват двойно и тройно. Работим с еконт, цената на доставката се определя от теглото на пратката.
  Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.